Krewetki z arbuzem, melonem i truskawkami - przepis Drukuj Email
Wpisany przez S.Z.   
piątek, 01 stycznia 2016 11:58

KREWETKI Z ARBUZEM I MELONEM Z DODATKIEM MUSU TRUSKAWKOWEGO

Arkadiusz Dziakowski – kucharz wrocławskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool poleca:

 

Arkadiusz Dziakowski - Akademia Kulinarna Whirpool

• Czas przygotowania: 10 minut
• Poziom trudności: łatwości

Składniki (1 porcja):

• 3 krewetki
• 20 g arbuza
• 10 g melona
• 10 g truskawek
• 3 wykałaczki do szaszłyków

Sposób przygotowania:

Truskawki zmiksować na gładki mus.

Arbuza i melona pokroić w kosteczkę, a krewetki nabić na patyki do szaszłyków i gotować 2 minuty. Polać arbuza i melona musem truskawkowym i podawać z krewetkami.


Smacznego!


Więcej przepisów na www.akademiakulinarnawhirlpool.pl

 

/źródło - /

Poprawiony: piątek, 01 stycznia 2016 12:12