Podravka dla BabciPolki - Przepisy Drukuj Email
Wpisany przez Podravka   
piątek, 15 maja 2009 14:00
Spis treści
Podravka dla BabciPolki
Kaczka na sposób śródziemnomorski
Bruschetta z pomidorami i mozzarellą
Biała ryba z sosem pomarańczowym i warzywami
Kurczak z Tajlandii
Zapiekanka z warzywami
Zupa z karczochów
Kotlety drobiowe z grilla
Salsa na ostro
Wszystkie strony

Bruschetta z pomidorami i mozzarellą

Składniki:
1 bagietka
1 opakowanie Pomidorów krojonych z oliwą i czosnkiem Podravki
1 opakowanie Pomidorów krojonych z oliwkami Podravki
100g mozzarelli
listki bazylii, grubo mielony pieprz do dekoracji

Przygotowanie:
bagietkę pokroić w ukośne kromki, nałożyć na nie krojone pomidory, startą mozzarellę i pieprz. Przygotowane bruschetty zrumienić w nagrzanym piekarniku. Po wyjęciu udekorować liskami bazylii.

Rada:
zamiast bagietki można użyć chleba razowego.
 



Poprawiony: piątek, 10 stycznia 2014 11:06