Jesienne gofry orkiszowo – dyniowe z gruszką - przepis |
Wpisany przez S.Z. |
wtorek, 19 listopada 2019 13:46 |
Jesienne gofry orkiszowo – dyniowe z gruszką - przepisNaturalnie dobre dla dużych i małych łasuchów Sezon dyniowy w pełni, warto więc wprowadzić to wyjątkowe warzywo do codziennego, jesiennego menu. Oprócz tradycyjnej dyniowej zupy czy dyniowych przecierów, z pewnością podniebienia małych i dużych smakoszy podbiją chrupiące gofry orkiszowo – dyniowe, które można serwować na śniadanie lub podwieczorek z dowolnymi dodatkami. Gofry mogą stać się również chrupiącym dodatkiem do kremowych zup, lub dipów. Są też idealną przekąską dla najmłodszych domowników, można je serwować maluchom już od pierwszego roku życia.
Składniki na ok 12 gofrów: Przygotowanie: Smacznego! Więcej o diecie maluchów na www.Holle.pl /źródło - / |