Sprytne patenty i pyszne efekty! |
Wpisany przez S.Z. |
wtorek, 03 maja 2016 13:43 |
Sprytne patenty i pyszne efekty!
Wiosną do życia budzi się nie tylko przyroda! Kolorowe owoce i warzywa poruszają zmysły, dlatego coraz częściej mamy ochotę na kulinarne eksperymenty. Marka Gosia podpowiada, jak w prosty sposób przygotować efektowną i wyśmienitą zapiekankę w zupełnie nowej odsłonie.
Ciepłe promienie słońca, pierwsze nowalijki, pyszne warzywa i owoce – to zapowiedzi wiosennego i letniego menu. Lekkie, kuszące dania mogą być bardzo proste w przygotowaniu. By zaoszczędzić cenny czas, warto wykorzystać sprytne patenty marki Gosia. Wytrzymała foremka aluminowa do przygotwywania ciast i zapiekanek, pozwoli na przygotowanie pysznej, rumianej zapiekanki z wołowiną! Połączenie soczystego mięsa z chrupiącymi warzywami i aromatycznymi ziołami, to kwintesencja wiosennych doznań kulinarnych i wiosenna nowość w menu. Składniki: Sposób przygotownia: Gosia Foremki aluminiowe babka i pasztet Aluminiowe foremki do pieczenia są bardzo przydatne w kuchni. W przeciwieństwie do zwykłych form, foremki aluminiowe nie wymagają wcześniejszego natłuszczenia, ciasto równo sie wypieka i nie przywiera do dna. Produkty, które przygotujemy wcześniej i umieścimy w foremce, po wyjąciu z zamrażalnika lub lodówki możemy wstawić bezpośrednio do piekarnika bez obaw, że foremka zmieni kształt. Ilość foremek w opakowaniu – 3 szt. /źródlo - / |
Poprawiony: wtorek, 03 maja 2016 13:49 |