Wpisany przez S.Z.
|
piątek, 10 września 2010 09:00 |
Makarony od Podravki Świderki, muszelki, a może kokardki? Z myślą o miłośnikach past, spaghetti oraz zapiekanek Podravka wprowadziła na rynek makarony wytwarzane w 100% z pszenicy durum.
Nowe produkty cechuje najwyższa jakość oraz doskonały smak. Firma Podravka przygotowała dla swoich klientów kolejną propozycję – najwyższej jakości makarony. Nowe produkty dostępne są w sklepach w 9 najpopularniejszych kształtach, takich jak: spaghetti, świderki, pióra, nitki cięte, a także muszelki, kokardki, kolanka oraz gniazda wstążki i gniazda nitki. Makarony marki Podravka wyróżnia najwyższa jakość, doskonały smak oraz charakterystyczna, lekko złocista barwa. Są one w 100% wytwarzane z semoliny – gruboziarnistej mąki otrzymywanej z wysokogatunkowej pszenicy durum. Dzięki wykorzystaniu najlepszej jakości naturalnych składników oraz nowoczesnej technologii produkcji, makarony Podravka zachowują sprężystość i nie rozpadają się podczas gotowania. Ze względu na różnorodność kształtów, znakomity smak oraz łatwość przyrządzania, makarony Podravka stanowią gwarancję udanego i pysznego posiłku. Nowe produkty doskonale wpisują się w bogate portfolio Podravki i mogą być z powodzeniem wykorzystywane w połączeniu z innymi produktami tej firmy – zwłaszcza z sosami i pastami pomidorowymi. Idealnie nadają się także do zup oraz do wielu potraw kuchni polskiej i włoskiej. Dobrze sprawdzą się do spaghetti oraz zapiekanek. Wybornie smakują także z dodatkiem różnego rodzaju mięs, ryb oraz duszonych warzyw. Makarony marki Podravka dostępne są w sklepach od września br. w wygodnych i atrakcyjnych opakowaniach o gramaturze 500 g i 400 g (makarony gniazda). Cechuje je bardzo wysoka jakość za przystępną cenę. Sugerowana cena detaliczna produktów to 3,49 zł i 3,69 zł, w zależności od rodzaju oraz gramatury.
/żródło - Podravka/
|
Poprawiony: piątek, 10 stycznia 2014 21:57 |