Kurczak zagrodowy w egzotycznej odsłonie |
Wpisany przez S.Z. |
niedziela, 03 lipca 2016 11:36 |
Kurczak Zagrodowy w egzotycznej odsłonie!Świeże warzywa i owoce, oryginalne połączenia smaków i kulinarne wycieczki w egzotyczne zakątki to kwintesencja gorącej, letniej kuchni. W wakacyjnym menu liczy się lekkość dań i wyjątkowy smak. Odważne, nowatorskie kompozycje warto przetestować z najlepszymi - Kurczak Zagrodowy w orientalnej kompozycji zachwyci miłośników wyjątkowych smaków. Wakacyjne potrawy to prawdziwy raj dla kulinarnych smakoszy. Dania pachnące ziołami i aromatami natury na co dzień goszczą w naszym menu. Wykorzystując świeże produkty, możemy w prosty sposób wyczarować prawdziwie niebiańskie smaki. Jednym z najbardziej apetycznych kierunków kulinarnych jest Daleki Wschód. Pikantne smaki inspirowane kuchnią orientu, to prawdziwa uczta dla zmysłów. Oryginalną potrawę nawiązującą do najlepszych tradycji kulinarnych Azji przygotować można z polskim Kurczakiem Zagrodowym. Jego delikatne, wartościowe mięso w połączeniu z krewetkami i śmietankowym, aksamitnym sosem oraz aromatyczną kolendrą, dają nowoczesną i egzotyczną kompozycję. Proste, efektowne i bardzo inspirujące danie, idealnie sprawdzi się podczas letniego lunchu czy lekkiej kolacji w gronie najbliższych. To propozycja stworzona dla miłośników dobrego, głębokiego smaku i kulinarnych podróży w odległe zakątki świata. Kurczak Zagrodowy duszony w śmietance z krewetkami i kolendrą Sposób przygotowania: /źródło - / |