Duże muszle nadziewane sosem z owoców morza |
Wpisany przez S.Z. |
środa, 25 września 2013 19:30 |
Duże muszle nadziewane sosem z owoców morza Nie od dziś wiadomo, że ryby i owoce morza pełne są niezbędnych dla organizmu człowieka witamin i soli mineralnych. Zawarte w nich kwasy omega-3 skutecznie chronią przed chorobami serca, a mikro- i makroelementy jak selen, fluor i jod chronią m.in. przed wpływem wolnych rodników oraz utrzymują układ kostny i enzymatyczny w prawidłowej formie. Frutti di Mare mają opinię specjału można je więc podawać w codziennej ale także w wyrafinowanej formie - na przykład jako: Duże muszle nadziewane sosem z owoców morza (dla 4 osób) Produkty *700ml przecieru pomidorowego Valfrutta, *300 g makaronu Duże Muszle De Cecco, *300 g filetów z dorsza, *300 g krewetek tygrysich bakłażan, *pół białej cebuli, *1 szklanka białego wytrawnego wina, *łyżka oliwy z oliwek Extra Vergine Olitalia, *łyżka oleju ryżowego Olitalia do podsmażenia, *pietruszka, *sól i pieprz Sposób przyżądzenia
/źródło - / |
Poprawiony: piątek, 10 stycznia 2014 12:05 |